Köpvillkor

Skrolla

Vem kan handla av Dixie?

Har du en butik eller ett företag som arbetar med inredning så är du välkommen att handla av oss. Våra produkter finns att köpa i ett antal väletablerade butiker både i Sverige, Norden och övriga Europa samt genom utvalda nätbutiker online. Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon om du är intresserad av att bli återförsäljare av Dixies produkter eller inleda samarbete av något slag.

Var har Dixie sitt lager?

Dixie samarbetar med ett externt och mycket professionellt lager i Vårgårda som heter Sandahls. Dit levereras alla våra produkter för lagring, hantering och vidare transport ut till våra kunder både i Sverige och internationellt. Egen hämtning på vårt lager är inte tillåten på grund av kvalitets- och säkerhetsmässiga skäl.

Vad kostar frakten?

Faktkostnaden är beroende av vikt och volym på din beställning och naturligtvis hur långt varorna skall transporteras. Vi har fraktfria gränser på ordervärdet för de flesta marknader om man vill vara säker på att slippa onödiga extrakostnader.

Vad är betalningsvillkoren?

Det är alltid förskottsbetalning som gäller för nya kunder. När samarbetet rullar på diskuterar vi gärna eventuell kredittid.

Hur lång är leveranstiden?

Vid normala förutsättningar är leveranstiden av lagervaror ca 3-5 arbetsdagar från emottagen order. Under högtider och andra speciella tillfällen kan leveranstiden vara längre. Nu i pandemitider har vi långa ledtider för vissa produkter och delleveranser är därför vanligare än normalt. Vi ber er ha förståelse för detta och vår målsättning är att hålla er informerade vid större förändringar av leveranstiden.