Kollektion

Ella
collection

Ella-handgjorda, mjuka och vackra men ändå stilrena produkter av jute.

jute material
Svart-beige matta och bag av jute Ella

De produkter vi valt att kalla Ella är handgjorda av maskinspunnet jutegarn. En dekorativ jutesöm i zick-zack ger vissa av produkterna ett utmärkande men ändå diskret uttryck som faller många i smaken. Ella finns som bordstabletter, mattor och bagar i ett antal naturliga färgkombinationer från ljust natur-vit till en mörkare ton i brun-svart. Hösten 2022 lanserar vi även Ella i ett antal enfärgade bordstabletter.

Upptäck materialet Jute

En matta med många funktioner

Ella jutemattor i diameter 125 eller 150cm är supersnygga som julgransmatta. Alla mattor i serien Ella är vändbara och de större modellerna har en fin dekorations-söm ton i ton på ena sidan.

De största Ella-mattorna är hela 220cm i diameter och ligger perfekt i vardagsrummet, under det runda köksbordet eller i sovrummet. Läs fler tips om hur du kan inreda med mattor i vår mattguide.

Ella är omåttligt populär på bordet

Bordstabletten Ella får sitt härliga uttryck genom att man kombinerar färgat och naturligt jutegarn. Ella svart/natur och vit/natur finns även som coasters. De ligger 6st i en matchande rund ask som passar fint för bordsflaskan.

Ella är en av våra absolut populäraste bordstabletter som gör sig lika fint i olika sammanhang och årstider. Formen är rund eller oval. Läs mer om hur du kan förhöja bordet i våra dukningstips.

Fler kollektioner