Inspiration

Vi inspireras av det naturliga, hållbara och tidlösa och vill dela med oss av tips och inspiration för ditt hem. Vi brinner för att skapa produkter som är vackra, omsorgsfullt framtagna och av hög kvalitet – välkommen till vårt inspirationsavsnitt!

Skrolla

Vi inspireras av det naturliga, det hållbara och tidlösa. Våra produkter ska vara både praktiska i vardagen, såväl som inspirerande och vackra för att ge en känsla av harmoni och omtanke i ditt hem.

Tips och råd om hur du kan inreda

Vi vet att det inte alltid är alldeles självklart att känna inspirationen flöda eller veta hur man ska tänka när man t.ex. inreder olika delar av hemmet, ska organisera utrymmen för en funktionell och praktisk vardag, eller ska duka upp sitt bord till fest och vardag.

Därför har vi samlat tips vi gillar och har lärt oss genom åren för att inspirera dig. Vi skriver om vad du ska tänka på när du väljer matta till ditt hem och till olika rum, hur du tar hand om och tvättar dina mattor och vad som är bra att tänka på när det kommer till val av material på mattor.

Vi lyfter dukningstips för vardag och fest, där t.ex. bordstabletter är ett enkelt medel för att skapa olika känsla och utseende. Enkelt, men alltid välkomnande med det lilla extra. Vi har också ett helt avsnitt med säsongsinspiration, så att du på ett hållbart sätt kan skapa en trivsam känsla – året runt. Läs också våra tips kring hur du skapar ett bra hemmakontor för att lyckas när du arbetar hemifrån och artikeln som vägleder dig i hur du skapar ett inbjudande första möte med ditt hem genom en välkomnande och välorganiserad hall.