Registrera ditt företag

Vill du bli återförsäljare?

Vill du sälja Dixies produkter och vara med på resan mot en mer hållbar konsumtion? Välkommen med din intresseanmälan idag.

Skrolla

Företagsuppgifter

Kontaktuppgifter

Vill du ha support eller
mer information?

Kontakta oss

Skrolla

Så gör du för att bli återförsäljare:

Fyll i dina företags- och kontaktuppgifter i intresseanmälan överst på sidan och skicka in.

Vi tittar igenom din anmälan och kontaktar dig inom kort för eventuellt samarbete.

Du får ett välkomstmail med användarnamn och ett autogenererat lösenord till vår B2B webshop.

Vi hoppas att du kommer uppskatta Dixies produkter och tack för att du vill följa med på vår resa mot en mer hållbar konsumtion!

Några omdömen från våra vänner

”Är extremt nöjd kund av Dixies både mattor och korgar av vattenhyacint. Produkterna håller kvalité över tid och är tidlösa i sin design. Dixie har en värdegrund som verkligen går i linje med hur man som kund bör konsumera idag.”

Elsa Ljungman, inköpare på Norrgavel, Göteborg

”Har handlat av Dixie i över 10år. De har en fantastisk personlig service, fantastiska varor med hög kvalitet, snabba leveranser och inte minst har de kontroll på sin tillverkning.”

ÅSa Attoff, Tidigare ägare av Fab Form, Helsingborg

”We like to buy Dixie articles, because the articles are timeless and have a very good quality. The goods are produced in a sustainable way and this a very important aspect for us. It is a pleasure to work with the Dixie ladies.”

Alinda Stoop, distributör av dixie, Nederländerna

”Dixie som produktmärke har alltid stått på vår ”checklist” och när vi fick chansen att börja jobba med er var vi otroligt stolta. Dixies värderingar och er strävan till hållbar konsumtion gör att vi till 100 % kan stå bakom produkterna. Ni tar alltid hand om era återförsäljare och agenter, det är roligt och lätt att jobba med er.”

Marina Tuominen, Agent för Dixie, Finland

Utforska mer