Om Dixie

En naturlig utveckling

Skrolla

I över 25 år har vi navigerat genom olika uttryck och trender. En lång tid som har format oss till vad vi är idag.

Med åren växer klokheten och medvetenheten. Och inte minst självförtroendet att stå för vad man känner och tycker. Över tid har vi korrigerat färdvägen. En tydlig riktning mot enkelhet och naturliga uttryck. Det har visat sig vara ett angeläget ställningstagande. Många människor tycker detsamma och uppskattar vårt tidlöst skandinaviska arv.

Idag är Dixie en väletablerad leverantör av funktionella och tidlösa inredningsprodukter till ett flertal länder. Uppskattade produkter av god kvalitet till ett rimligt pris som medverkar till naturliga och hållbara miljöer.

Skandinavisk formtradition

När vi utvecklar vårt sortiment tar vi avstamp i den skandinaviska formtraditionen. Med mjuka naturliga förger, omtänksam funktion och genuina material och strukturer. Det självklara och prestigelösa, men ändå så uppskattade. För oss är en samtida inredning mer än färgställningar och säsongens detaljer.

I vårt arv följer också ett ansvar för våra produkter, hur de tillverkas och vad de tillverkas av. Under många år har vi knutit varma och starka band med noga utvalda tillverkare som vet att vi ställer höga krav på material, tillverkningsmetoder och arbetsförhållanden. Vi har ett stort förtroende för dem.

Därför kan vi producera och utveckla vårt sortiment med de material som passar bäst för varje produkts enskilda ändamål och uttryck. Funktionella och tidlösa inredningsprodukter som medverkar till vänligt naturliga miljöer. Idag och i framtiden.

Hållbarhet för oss Våra Material Kontakta oss