Natural Scandinavian
Living 

Produkter

Tidlösa och naturliga mattor, korgar och bordstabletter som är tillverkade under schyssta förhållanden till ett konkurrenskraftigt pris.

Det är så självklart. Vi måste fundera på hur vi kan använda saker och ting om och om igen, oavsett årstider och tillfällen. På Dixie har vi lyssnat till naturen i snart 25 år och tagit fram naturliga produkter för en naturlig livsstil.

Resultatet är en kollektion som är sig ganska lik år efter år.
Naturligtvis gör vi en och annan uppdatering, men vår övertygelse är att det finns en styrka i att hålla fast vid tidlösa vardagsnära produkter.

Som en kontrast till det sparsmakat naturliga, sätt gärna din prägel genom att addera färgstarka detaljer. Det är en av nyckelfaktorerna för att skapa en levande och uttrycksfull men ändå hållbar inredning.

Vårt mål är att vara hållbara genom hela värdekedjan. Vi jobbar för schyssta arbetsförhållanden, en hållbar konsumtion och ett cirkulärt tänk kring våra resurser. Ett långsiktigt hållbarhetsarbete som utgår från Agenda 2030. Mot de globala målen och ett årtal värt att lägga på minnet. Följ med på vår hållbarhetsresa och läs mer om vårt senaste möte med v¨åra fantastiska leverantörer i Indien och Bangladesh i vårens katalog.

Till höstens katalog

Hållbarhet

Omtanke om miljö och människor

Hållbarhet för oss – en resa utan slut

Nyheter

Dixie Classics

Det tar tid att
skapa en klassiker

GÅ till Kollektionen

Tidlösa inredningsprodukter för en naturlig och hållbar miljö

Efter många år i branschen har vi hittat vår passion och riktning. Vi vill stå för enkelhet och naturliga uttryck och vi märker att många människor tycker detsamma och uppskattar vårt tidlöst skandinaviska arv. För oss är en samtida inredning mer än färgställningar och säsongens detaljer.

läs mer om vår designfilosofi

Vår ambition med våra hållbara produkter är att du använder dem tills de är uttjänade av lång tids trogen användning. Tidlösa mattor, korgar och bordstabletter som är tillverkade av naturliga material och material som är relevanta ur en funktionsaspekt.

utforska alla produkter

Utvalda kollektioner

Upptäck våra material

@dixieswedendesign